Διαφημιστικές Υπηρεσίες

Google, Seo & Adwords

google

«Όλα καλά με το νέο μου site. Τι γίνεται όμως με την αναζήτηση στο google ? Θα με βγάλει στην πρώτη σελίδα ?»

Είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση πλέον γύρω απο τον χώρο των ιστοσελίδων. Η απάντηση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μονολεκτική. Η κατάταξη μιας ιστοσελίδας είναι αποτέλεσμα απο μια σειρά συνιστωσών. Για παράδειγμα, μια απο αυτές έιναι η σχέση του domain name που έχετε κατοχυρώσει με την/τις λεξη/λεξεις κλειδιά που ενδιαφέρεστε. Το πιο βασικό όμως ειναι το SEO (Search Engine Optimization), το οποίο πολυ πιθανών να έχετε ακούσει ή να έχετε δει να διαφημίζουν πολλά site σαν υπηρεσία.

seo

Στην Computerlyseis, το SEO δεν αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία. Διότι πολύ απλά έχει να κάνει με το στήσιμο της ιστοσελίδας απο την αρχη έως το τέλος της. Κάθε project που αναλαμβάνουμε, έχουμε φροντίσει να κάνουμε πολύ σωστά την σχεδίαση του ως αναφορά τις λέξεις κλειδιά που ενδιαφέρεται ο πελάτης μας. Έτσι μπορούμε κατα το στήσιμο να χρησιμοποιήσουμε τις σωστές τακτικές, σύμφωνα με τους «νόμους» της google, ώστε να διαμορφώσουμε τις σωστές βάσεις για να βρεθεί η ιστοσελίδα μας, όσο πιο ψηλά γίνεται. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, το σωστό στήσιμο ενός web site απο την αρχή του, αποτελεί κατα μεγάλο ποσοστό το κλειδί της επιτυχίας για την αναζήτηση του στις μηχανές του google. 

adwords

Το Αdwords είναι μια υπηρεσία της μεγάλης αυτής εταιρείας που φέρει το όνομα google και έχει να κάνει με διαφημιστικές καμπάνιες. Θεωρούμε οτι είναι πάρα πολύ χρήσιμη, ειδικά για τις νέες ιστοσελίδες, οι οποίες έχουν ανάγκη απο τα πρώτα «κλίκ». Αναλαμβάνουμε να σας φτιάξουμε σωστές και μελετημένες διαφημιστικές google καμπάνιες, οι οποίες δεν θα σπαταλήσουν άσκοπα και χωρίς νόημα τα χρήματα που θα διαθέσετε για μια τέτοιου είδους διαφήμιση. Χρειάζετε αρκετός χρόνος και μελέτη για να γίνει σωστά και αποτελεσματικά και για αυτό αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία, καθώς είναι και προαιρετική.


^