Κάρτα γραφικών

Κάρτα γραφικών

Οι έμπειροι τεχνικοί μας διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, πείρα και εργαλεία και είναι σε θέση να εντοπίσουν το πρόβλημα της κάρτας γραφικών του φορητού σας. Τις περισσότερες φορές επιχειρείται επισκευή ή επιδιόρθωση της υπάρχουσας κάρτας γραφικών με επιτυχία. Σε περίπτωση που ο έλεγχος καλής λειτουργίας δεν ολοκληρωθεί με επιτυχία προτείνεται η αντικατάσταση της κάρτας γραφικών του laptop σας. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η laptop solutions σχετικά με την επισκευή της κάρτας γραφικών του laptop σας καλύπτουν τους περισσότερους κατασκευαστές και μοντέλα laptop, όπως Acer, Advent, Asus, BenQ, Compaq, Compal, Clevo, Gateway, Dell, HP, Mitac, MSI, Lenovo, Toshiba, Sony Vaio, Packard Bell, κ.α.)

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις πιο συχνές βλάβες σε κάρτες γραφικών

Κάρτες γραφικών Acer Aspire

Αρκετά laptop της Acer (όπως Aspire 5520G, 5920G, 7720G, 7520G, κ.α.) βγαίνουν στην παραγωγή με κάρτες της nVidia . ΟΛΕΣ οι nVidia είναι End Of Life, δηλαδή δεν πρόκειται να ξαναβγούν σε παραγωγή απο τον κατασκευαστή τους. Άρα μπορούμε να τις βρούμε μόνο σε μεταχειρισμένες, κάτι που δεν συνίσταται. Συνιστάται η αντικατάσταση με ATI Mobility Radeon. Τις περισσότερες φορές είναι συμβατή η HD3650.

Κάρτες γραφικών Toshiba Satellite

Το Satellite A100 βγαίνει στην παραγωγή με MXMII ATI και nVidia κάρτες γραφικών.

Επιλογή #1: Επισκευή της υπάρχουσας κάρτας (με Rework IR Station)
Επιλογή #2: Αντικατάσταση της αποσπώμενης κάρτας με καινούρια ή μεταχειρισμένη. Σε περίπτωση που η κάρτα είναι ενσωματωμένη ενημερώνεστε για το κόστος αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας (βλ «Μητρική πλακέτα»).

Εφ όσον χρειαστεί να λυθεί το laptop γίνεται καθαρισμός εσωτερικά και εξωτερικά, ανανέωση σιλικόνης, ανανέωση thermal pad’s και έλεγχος καλής λειτουργίας.

Δωρεάν έλεγχος  του υπολογιστή  σας^