Στατική Ιστοσελίδα

Δημιουργία – Σχεδιασμός στατικών ιστοσελίδων

Με τον όρο στατικό site, αναφερόμαστε σε εκείνες τις ιστοσελίδες, στις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε στα μέτρα οποιαδήποτε επιχείρησης με στατικό περιεχόμενο. Στατικό περιεχόμενο νοείται εκείνο που δεν αλλάζει . Στην ουσια δεν αλλάζει απο τον τελικό χρήστη αλλάζει απο τον administrator – δημιουργό της ιστοσελίδας ανα πάσα στιγμή, αρκεί να το ζητήσεται (οι αλλαγές ενδέχεται να επιφέρουν κόστος).

Η δημιουργία μιας στατικής ιστοσελίδας είναι μια αρκετά οικονομική λύση για εκεινους που χρειάζονται την διαδικτυακή παρουσία για λόγους προβολής και μόνο.

Σκοπός μας όταν αναλάβουμε την κατασκευή ενός site, έιναι σίγουρα η επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος, αλλά όχι μόνο.. Μια ιστοσελίδα, κατά την γνώμη μας, για να έχει σωστά αποτελέσματα, εκτός απο την εμφάνιση της, πρέπει να ειναι ουσιαστική, πρακτική και εύχρηστη. Δίνουμε μεγάλη βάση στην δομή της, πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη, ώστε η πλοήγησή της απο τους επισκέπτες να γίνεται εύκολα, χωρίς να προκαλεί «δυσφορία». Είμαστε σίγουροι, οτι ήδη έχετε επισκεφθεί πολλά site, τα οποία σας προκάλεσαν αυτό το συναίσθημα καθώς δεν βρήκατε ποτέ αυτό που ψάχνατε.


^